Tuesday, January 11, 2011

~aZue BRiDaL~

Tringin sangat nak pergi ke Butik Azue Bridal coz setiap kali lalu kat sebelah Tasik Chempaka, mesti nampak signboard mereka yang besau. Tinggi gak nak mendaki ke Butik Azue Bridal nie. Terletak di tingkat 3. Semput r gak. Bebuke pintu butik jer, aku disambut oleh si kecil yang comei sambil berkata “kak, x de orangla kat butik”. Aik? Xkan orang nak tinggalkan budak kecik kat butik sesorang kan. Aku poon masuk je. Mmg xde juruperunding kat butik, cume yang ade team yang laen. So die x brape tahu sangat tentang pakej2 yang ditawarkan. Then, aku just amik brousher dorg gak sambil mencuci mate baju2 yang ade kat kedai.




Azue Bridal Wedding Planner

No.1B, Tingkat 3, Off Persiaran Pusat Bandar 2,

Seksyen 6, Bandar Baru Bangi,

43650 Selangor

03-89256987

019-2670045(Dila)

012-2156167 (Pn. Azue)

http://www.azuebridal.com/



No comments:

Post a Comment

Post a Comment